top of page

Nr. 5 Dagvaarding? OMG! (aug 2022)


De 15% kon ik natuurlijk niet accepteren. Maar wat schetst mijn verbazing de advocate van Allianz doet het bijna onvoorstelbare. Ze stuurt mij in juli 2022 een Dagvaarding!


Dus in plaats van dat ik haar terecht voor de (Handels-)rechter daag, doet zij dat, omdat ik het bod niet accepteerde. Ze schrijft in de Dagvaarding dat ik nu maar 3% moet accepteren. Waarschijnlijk in het kader van de aanval is de beste verdediging? En veel te verdedigen heeft ze. Het is gebaseerd op een paar pertinente leugens en verkeerde/valse aannames.


Het is bizar, omdat het Verbond van Verzekeraars de 2e kamer heeft beloofd langlopende zaken met spoed en als het even kan zonder mediation of rechter op te lossen.


Stress! Ook omdat ik op stel en sprong een goede advocaat moet vinden en kunnen betalen -letselslachtoffers met geen of weinig spaargeld lukt dat niet eens-. Mij lukt het Godzijdank. Na een paar 3-gesprekken begint het grote werk ‘Conclusie van antwoord’, dus het reageren op de meer dan 100 punten en het aandragen van de bewijzen/bijlages. Een klus van circa 4 maanden alles bij elkaar.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nr. 6 Afgeleverd op het Paleis van Justitie (jan. 2023)

Op 2 januari lever ik zelf ‘conclusie van antwoord’ aan op het Paleis van Justitie in Arnhem. Aparte gewaarwording. Een welverdiende pauze volgt. Na mails over Verhinderdata, blijkt dat 24 mei de zitt

Nr. 4 Het eerste échte schadegesprek (mrt 2022)

Het is even geleden dat ik de laatste blog schreef, maar er is onlangs veel gebeurd en vorig jaar ook het een en ander. Na wat brieven na de zomer van 2021 aan de directies van Allianz en Connexxion s

Nr. 3 Grillig

Tja, (het) leven met een acceleratie-, nektrauma, Post Commotioneel Syndroom (PCS) of noem het Whiplash of WAD is grillig. Het gaat niet om het naampje, het gaat om de klachten en die zijn er veel. Ho

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page