top of page

Nr. 6 Afgeleverd op het Paleis van Justitie (jan. 2023)

Op 2 januari lever ik zelf ‘conclusie van antwoord’ aan op het Paleis van Justitie in Arnhem. Aparte gewaarwording.


Een welverdiende pauze volgt. Na mails over Verhinderdata, blijkt dat 24 mei de zitting zal zijn.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nr. 5 Dagvaarding? OMG! (aug 2022)

De 15% kon ik natuurlijk niet accepteren. Maar wat schetst mijn verbazing de advocate van Allianz doet het bijna onvoorstelbare. Ze stuurt mij in juli 2022 een Dagvaarding! Dus in plaats van dat ik ha

Nr. 4 Het eerste échte schadegesprek (mrt 2022)

Het is even geleden dat ik de laatste blog schreef, maar er is onlangs veel gebeurd en vorig jaar ook het een en ander. Na wat brieven na de zomer van 2021 aan de directies van Allianz en Connexxion s

Nr. 3 Grillig

Tja, (het) leven met een acceleratie-, nektrauma, Post Commotioneel Syndroom (PCS) of noem het Whiplash of WAD is grillig. Het gaat niet om het naampje, het gaat om de klachten en die zijn er veel. Ho

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page